Бъдете сигурни, че няма по-добро място, където да поръчате Вашия превод – гарантира Ви го нашият дългогодишен опит в преводите и управлението на различни проекти.С нас Вие имате предимството да се възползвате от знанията и уменията на 3 поколения, събрани в един екип.

Фирма “Карел” бе създадена през 1991 г. като бюро за преводачески и секретарски услуги. Преводаческа агенция “Карел” представлява екип от преводачи с опит в различни сфери на културата, икономиката, бизнеса, технологиите и др. През годините “Карел” се наложи твърдо на пазара на преводачески услуги, като продължава решително напред и до днес. Поддържането на редовна клиентела, дългосрочните ни бизнес партньорства, както и непрестанният ни стремеж към безкомпромисно качество са само някои от ключовите фактори, допринесли за огромния успех и авторитета на марката Карел.

Мисия на фирмата

Основен приоритет на агенция за преводи „Карел” е удовлетвореността на клиента. Нашата мисия е да осигуряваме висококачествени езикови преводи, коректност и професионално отношение към всеки един клиент и проект.

Каква е тайната на нашия успех? Съвсем просто – ние обичаме това, което правим! Нашата безспирна страст към работата е предимство, от което нашите клиенти печелят винаги.

Работа при нас

В агенция за преводи “Карел”винаги търсим талантливи преводачи. Ако искате да се присъедините към нашия екип, моля изпратете Вашето CV на

jobs@careltranslations.com