Таня Тонева (Преводи Карел) и Роб Бърч (Stereo MC's)

Таня Тонева (Преводи Карел) и Роб Бърч (Stereo MC’s)

Изключително удоволствие е да споделим с вас за срещата ни със Stereo MC’s и интервюто на Nova TV с тях, за което Преводи „Карел” осигури устен превод от и на английски език. Музикантите от легендарната британска група пристигнаха в България на 12 юли, за да участват в Hello! Ficosota Festival в Шумен по-късно същата вечер.

Няколко дни преди това с нас се свързаха All Channels Communication Group, отговарящи за цялостната организация на фестивала, за да ни ангажират с устния превод по време на краткото интервю със звездите, планирано да се състои непосредствено след кацането им на летище Варна около 12.30 ч. на 12-ти юли.

За радост на феновете си в България, Stereo MC’s идват у нас за пореден път. Поводът да гостуват в страната ни този път бе специалното им участие в Hello! Ficosota Festival, организиран на Шуменското плато от фирма „Фикосота” по случай 20 години от основаването й, събрал над 15 хиляди музикални фенове и многобройни изпълнители от различни жанрове.

Stereo MC’s са английска електронна денс група, основана в Лондон, Великобритания през 1985 г. Сред най-големите им световни хитове са Connected (1992), Step it up (1992), Deep down & dirty (2001), On 33 (1989), Lost in music (1991), Elevate my mind (1990), Black Gold (2008) и много други.

Снимка: neilchase.com

Снимка: neilchase.com

В качеството си на преводач, а и като дългогодишен почитател на групата, за мен бе огромно удоволствие да бъда сред първите, приветствали Stereo MC’s отново на българска земя миналата събота.

Като човек, отраснал с музиката на 90-те и отколешен фен на електронната музика, да се докосна до световни звезди от ранга на Stereo MC’s бе, меко казано, незабравимо преживяване!

Особена чест бе да се запозная и разговарям с фронтмена на групата Роб Бърч – невероятно земен, сърдечен и харизматичен човек, който по време на интервюто сподели, че енергията на хората тук е онова, което ги кара да се завръщат отново и отново в България.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *